Bagettet, vagy kenyeret megpirítunk, megkenjük natúr vajkrémmel (nekem az Alföldi a kedvenc), apróra vágott újhagymát, metélőhagymát és kis kockákra vágott sajtokat szórunk rá-minél több féle sajt, annál jobb( ementáli, füstölt, trappista, lágy sajtok...) vékony szeletekre vágott almával és szőlővel tálaljuk. Egy jó pohár bor illik hozzá:)

Az alma és a szőlő nagyon jól kihangsúlyozza a sajtok ízét, én különösen az édeskés sajtokat szeretem így.

Ígény szerint ehetünk még hozzá paradicsomot, paprikát, stb.

 

Szerző: azéletknorrésmagginélkül  2010.02.01. 10:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://husmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr411733564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása