Ha a hagyma szeletelése közben a szádon veszed a levegőt, nem fogsz könnyezni.

A pucoláshoz úgy kezdj hozzá, hogy először a bojtját vágd le, majd a szára-tövét, és így hámozd.

Érdemes a tetejétől az aljáig, tehát a szárától a bojtjáig elvágni ketté, (mint a képen) majd a deszkára fetetve a "csíkozásnak megfelelően", tehát szálirányba bevagdalni óvatosan, hogy egymás mellett maradjanak, majd összefogni oldalról, és így kockázni.

 

Szerző: azéletknorrésmagginélkül  2009.12.20. 15:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://husmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr681611008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása